Αμορτισέρ – Ανάρτηση

Ανάρτηση –  Αμορτισέρ – Ελατήρια  χαμηλώματος

Η  ανάρτηση είναι το σύστημα πού ρυθμίζει την επαφή και το κράτημα  του αυτοκινήτου μέσω των ελαστικών και των αμορτισέρ με το οδόστρωμα και είναι από τα βασικά συστήματα που διαθέτει το αυτοκίνητο για την ασφαλή και σταθερή κίνηση  μας.

Τα Αμορτισέρ και τα ελατήρια είναι τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος της ανάρτησης, είναι υπεύθυνα για την ρύθμιση και απορρόφηση των κραδασμών πού συντελούν στο “κράτημα” του αυτοκινήτου.

Η έγκαιρη αντικατασταση των αμορτισέρ είναι επιτακτική ανάγκη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Η εταιρία μας, διαθέτει, πολλές μάρκες αμορτισέρ για αντικατάσταση των εργοστασιακών. Μπορεί  να σας  ενημερώσει σωστά  για την  αγορά και τοποθέτηση των αμορτισέρ που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είτε για την αντικατάσταση τους, είτε με σκοπό την βελτίωση σε συνδυασμό με αλλαγή ελατηρίων για τροποποίηση της ανάρτησης στην σκληρότητα και το ύψος του αυτοκινήτου. Τα μεγαλύτερα ονόματα εταιρειών στο χώρο των αμορτισέρ, όπως Kayaba, Bilstein, Monroe, Nipparts, Boce, και ελατηρίων χαμηλώματος, Apex, MAD, COBRA

Στην εταιρία μας θα βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές  μεγάλη γκάμα αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος ώστε να αποκαταστήσετε την ανάρτηση του αυτοκινήτου σας η να την βελτιώσετε ανάλογα με το οδηγικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 

Θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας την αγορά και τοποθέτηση των καινούριων σας αμορτισέρ, ελατηρίων, την αλλαγή στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας.