HYDRO – ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ

ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ – HYDRO GEN

Η ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ – HYDRO – HYDROGEN – ULTIMATE CELL, Συσκευή παραγωγής υδρογόνου είναι για όλα τα αυτοκίνητα με κινητήρες καυσίμου βενζίνης, πετρελαίου, υγραερίου και φυσικού αερίου με εξοικονόμηση στην κατανάλωση από 10% – 30%.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

HYDRO – HYDROGEN – ULTIMATE CELL – Car Engine UCCE για Επιβατικά οχήματα, ελαφρά φορτηγάκια – φορτηγά, λεωφορεία , κινητήρες σκαφών, πλοίων, τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα, χωματουργικά κλπ.

ULTIMATE CELL TECHNOLOGY

ανάρτηση 7

Η τεχνολογία που βελτιστοποιεί τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις επιβλαβείς εκπομπές αερίων

Με αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, η λειτουργία του κινητήρα γίνεται πιο αθόρυβη και ομαλή. Η αύξηση της ροπής παρέχει πιο άνετη οδήγηση και λιγότερη χρήση του κιβωτίου ταχυτήτων.
Αυτή η τεχνολογία βελτιστοποιεί τους κινητήρες εσωτερικής καύσης καυσίμων ντίζελ, βενζίνης, βιοντίζελ, αιθανόλης και υγραερίου.

Και επαρκές για τις περισσότερες μεγάλες μάρκες, μάρκες και μοντέλα.

This technology optimizes the internal combustion engines of Diesel FuelGasoline FuelBiodiesel FuelEthanol FuelLPG Fuel. This technology optimizes the internal combustion engines of diesel, gasoline, biodiesel, ethanol and LPG fuels and adequate for most major brands, makes and models.

With this innovative technology, the engine’s operation becomes quieter and smoother. And the produced increase in torque provides a more comfortable ride and less use of the gearbox.

UCCE

Μηχανοκίνητα οχήματα

Το Ultimate Cell είναι συμβατό τόσο με vintage όσο και με μοντέρνα αυτοκίνητα. Κατάλληλο για τις περισσότερες μεγάλες μάρκες και μοντέλα. Σε εφαρμογές αυτοκινήτων, το Ultimate Cell εξασφαλίζει σημαντικές εξοικονομήσεις καυσίμου για απόσταση έως και 50.000 km. Διαδοχικά, επαναφορτίζεται επανειλημμένα για περαιτέρω κύκλους 50.000 km ο καθένας.

UCTE

Φορτηγά, Μεταφορές Logistic και Γεννήτριες

Το Ultimate Cell είναι μια εξαιρετική οικονομική επιλογή για φορτηγά, λεωφορεία, φορτηγά και γεννήτριες ισχύος, με κινητήρες στους οποίους η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να κυμαίνεται από 30 l/h έως 100 l/h.

UCBE

Σκάφη και Marine

Το Ultimate Cell λειτουργεί αποτελεσματικά σε μια ποικιλία σκαφών. Ειδικά τα μικρά και μεσαία σκάφη αλιείας και αναψυχής. Η μονάδα Ultimate Cell παρέχεται πλήρως με έναν ηλεκτρολύτη του οποίου μπορεί να εξυπηρετήσει 1500 ώρες λειτουργίας.

UCLE

Μηχανήματα και Βιομηχανικές μεταφορές

Η Ultimate Cell είναι μια κορυφαία λύση για βιομηχανικά μηχανήματα και εμπορικές μεταφορές. Όπως μηχανολογικός εξοπλισμός, τρένα, φορτηγά πλοία και επιβατηγά πλοία (οχηματαγωγά).

UCHP

Παραγωγή Υδρογόνου

Η Ultimate Cell έχει επί του παρόντος 3 έργα υπό ανάπτυξη στην παραγωγή Υδρογόνου, τα οποία είναι στρατηγικά για τη διαχείριση και τη μετάβαση της ενέργειας, σήμερα απαραίτητα σε κάθε πολιτική ανεπτυγμένης χώρας.

Δοκιμασμένο σύμφωνα με αυστηρά και ασυμβίβαστα πρότυπα απόδοσης, ποιότητας και ασφάλειας
Η τεχνολογία Ultimate Cell έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές ποιότητας, απόδοσης και ασφάλειας από ανεξάρτητους και υψηλής αξιοπιστίας φορείς, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και έχει λάβει διάφορες πιστοποιήσεις.

 • Ανώτερο Τεχνικό
 • Ινστιτούτο (IST)
 • Ινστιτούτο Συγκόλλησης και Ποιότητας (ISQ)
 • Ινστιτούτο Κινητικότητας & Χερσαίων Μεταφορών (IMT)
 • Συμμόρφωση RoHS
  από το Bureau Veritas Hamburg
 • Πιστοποιητικό E-Mark
  (Χωρίς επικίνδυνες ουσίες)

Δημοτική πόλη της Λισαβόνας

Το πιστοποιητικό E-Mark επαληθεύει ότι οι συσκευές Ultimate Cell δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οχημάτων στα οποία είναι εγκατεστημένα.

Οργανισμός Πιστοποίησης Οχημάτων – VCA (Reino Unido)

Παρατηρώντας τα αποτελέσματα, σημειώνεται μέση μείωση 26,8% στην κατανάλωση βενζίνης με την τοποθέτηση του Ultimate Cell.

Ινστιτούτο Συγκόλλησης και Ποιότητας (ISQ)

Η τεχνολογία Ultimate Cell προσφέρει μειώσεις κατανάλωσης που κυμαίνονται από 18% έως 38%.

Ανώτερο Τεχνικό Ινστιτούτο (IST)

Το πιστοποιητικό E-Mark επαληθεύει ότι οι συσκευές Ultimate Cell δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οχημάτων στα οποία είναι εγκατεστημένα.

Οργανισμός Πιστοποίησης Οχημάτων – VCA (Reino Unido)

Τεχνολογία Ultimate

Παρατηρώντας τα αποτελέσματα, σημειώνεται μέση μείωση 26,8% στην κατανάλωση βενζίνης με την τοποθέτηση του Ultimate Cell.

Ινστιτούτο Συγκόλλησης και Ποιότητας (ISQ)

Το πιστοποιητικό E-Mark επαληθεύει ότι οι συσκευές Ultimate Cell δεν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οχημάτων στα οποία είναι εγκατεστημένα.

Οργανισμός Πιστοποίησης Οχημάτων – VCA (Reino Unido) κινητό
εργασίας;

Το Ultimate Cell έκδοση 3.0 είναι ένα έξυπνο σύστημα. Είναι σχεδιασμένο να παράγει υδρογόνο ως απόκριση στις εντολές του γκαζιού του οδηγού. Η ποσότητα του υδρογόνου που παράγεται και εγχέεται στον κινητήρα, μέσω του σωλήνα εισαγωγής αέρα, αλλάζει συνεχώς για να ταιριάζει καλύτερα με την ταχύτητα του οχήματος και το φορτίο του κινητήρα του.

ULTIMATE CELL

Πού να εγκαταστήσετε

Για να αγοράσετε τη συσκευή Ultimate Cell για το όχημά σας, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο, σκάφος, φορτηγό ή για την εμπορική σας εφαρμογή, είτε πρόκειται για γεννήτριες ενέργειας, βιομηχανικές μηχανές ή μηχανολογικό εξοπλισμό. Ελέγξτε τον χάρτη μας, γνωρίστε όλους τους διανομείς/εγκαταστάτες μας και επιλέξτε αυτόν που είναι γεωγραφικά πιο κοντά στην περιοχή σας.

HELLAS – ΕΛΛΑΔΑ
THESSALONIKI – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ
AUTO RINA T.L. 0030 2310 430630 – 486500 MOB. 6936896012.

Για λόγους ασφαλείας, η τοποθέτηση αυτού του εξοπλισμού και η επαναφόρτιση πλήρωσης (δεόντως σφραγισμένα) δεν πρέπει να εκτελούνται από τον τελικό χρήστη. Και θα εκτελείται από επαγγελματίες που έχουν υποβληθεί σε εκπαίδευση και πιστοποίηση από την επωνυμία Ultimate Cell.

Where to Install

To buy the Ultimate Cell device for your vehicle, whether a car, boat, truck, or for your commercial application, whether power generators, industrial machines or engineering equipment. Please check our map, get to know all of our distributors/installers and select the one that is geographically closest to your area.

HELLAS – ΕΛΛΑΔΑ
THESSALONIKI – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ
AUTO RINA T.L. 0030 2310 430630 – 486500 MOB. 6936896012.

For safety purposes, mounting this equipment and filling recharges (duly sealed) shall not be performed by the end-user. And shall be performed by professionals who have undergone training and certification by the Ultimate Cell brand.

Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία , που καλύπτεται από ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντων ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Το τεχνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ultimate Cell έχει διεθνή ασφαλιστική κάλυψη 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας

European Patent and Trade Mark Attorneys
United States Patent and Trademark Office
Instituto Nacional da Propriedade Industrial

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Ultimate Cell φιλική προς το περιβάλλον εκπαίδευση οδήγησης

Φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση

Η Ultimate Cell διασφαλίζει φιλική προς το περιβάλλον εκπαίδευση οδήγησης για πελάτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα που προσφέρουν τα οχήματά τους και να είναι πράσινοι οδηγοί. Η αποτελεσματική οδήγηση εξασφαλίζει μεγαλύτερη οδική ασφάλεια, σημαντικές μειώσεις εκπομπών (περιβαλλοντική βιωσιμότητα) και εξοικονόμηση ενέργειας (εξοικονόμηση καυσίμου).

ECO-DRIVING

Ultimate Cell eco-friendly driving training

Environmentally friendly driving
Ultimate Cell ensures eco-friendly driving training for customers who want to maximize the results delivered by their vehicles and be green drivers. Efficient driving ensures greater road safety, significant emissions reductions (environmental sustainability) and energy savings (fuel savings).

eco

Το τμήμα Ultimate Cell – Car εξασφαλίζει συνεχή λειτουργία έως και 50.000 km και σημαντική μείωση των εκπομπών, ωστόσο, για λόγους ασφαλείας, εγκαθίσταται και ξαναγεμίζεται μόνο από επαγγελματίες δεόντως πιστοποιημένους από τη μάρκα. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το μοναδικό προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις για όλα τα οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1992 και 1999 να επιστρέψουν στην κανονική κυκλοφορία στη Ζώνη Μειωμένων Εκπομπών (ZER) στη Λισαβόνα.

2 χρόνια εγγύηση
Επιστροφές εντός περιόδου 30 ημερών

Ultimate Cell: ΟΔΗΓΙΕΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στις απορίες σας

Λάβετε οδηγίες και απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες σχετικά με την τεχνολογία Ultimate Cell εδώ. Το Ultimate Cell είναι μια συσκευή βελτιστοποίησης εσωτερικής καύσης για κινητήρες ντίζελ, βενζίνης, βιοντίζελ, ντίζελ και υγραερίου, επιτρέποντας εξοικονόμηση καυσίμου άνω του 5% και μείωση των εκπομπών καυσαερίων έως και 80%.

Υπάρχουν 4 εκδόσεις του Ultimate Cell:

 • UCCE για αυτοκίνητα
 • UCBE για σκάφη
 • UCTE για φορτηγά και γεννήτριες
 • UCLE για Μηχανές και Βιομηχανικές Μεταφορές

Μπορείτε να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε το Ultimate Cell σας από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών μας, τόσο στην Πορτογαλία όσο και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με το τρέχον επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και την τυπολογία του κινητήρα – στόχου, μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε περισσότερες από μία μονάδες στον ίδιο κινητήρα.

Συναρμολόγηση πολλαπλών μονάδων

Ρωτήστε τον πωλητή λιανικής για τον προϋπολογισμό σας, για να εξοπλίσετε τον κινητήρα σας με την τεχνολογία Ultimate Cell. Ωστόσο, είναι σχετικό με τον κυβισμό και την τυπολογία του κινητήρα-στόχου που θέλετε να βελτιστοποιήσετε. Η εγκατάσταση του Ultimate Cell είναι μια γρήγορη εργασία, η οποία εκτελείται πάντα από πιστοποιημένο εγκαταστάτη, για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο ηλεκτρολύτης είναι ένα ισχυρό αλκαλικό διάλυμα και δεν μπορεί να καταποθεί. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα και τους βλεννογόνους και ο χειρισμός του πρέπει να γίνεται με προσοχή, χρησιμοποιώντας επαρκή προστασία για να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

Εάν συμβεί τυχαία διαρροή, οι εκτεθειμένες περιοχές θα πρέπει να ξεπλυθούν καλά με νερό για 30 λεπτά. Εάν παρατηρήσετε κάψιμο ή ερεθισμό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με μια υπηρεσία υγείας. Ο ηλεκτρολύτης που παρέχεται με το Ultimate Cell σας επιτρέπει να ταξιδέψετε έως και 50.000 km για οδικά οχήματα (αυτοκίνητα, φορτηγά κ.λπ.). Και εξασφαλίζει 1500 ώρες συνεχούς λειτουργίας για μηχανήματα, γεννήτριες, βιομηχανικές μεταφορές (τρένα) και θαλάσσιες εφαρμογές (πλοία, πορθμεία…).

Όταν ο ηλεκτρολύτης πρόκειται να επαναφορτιστεί, θα ανάψει μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία, υποδεικνύοντας ότι ο ηλεκτρολύτης χρειάζεται επαναπλήρωση, εκ των οποίων συμβαίνει συχνά κάθε κύκλο 50.000 km για οδικά οχήματα και κάθε 1500 ώρες κύκλου χρήσης για εμπορικές και θαλάσσιες εφαρμογές.

Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο σημείο πώλησης/κέντρο εγκατάστασης για να κανονίσετε την επαναφόρτιση. Μπορείτε να αγοράσετε μια συμπληρωματική επαναφόρτιση ηλεκτρολύτη από τον εγκαταστάτη σας, η οποία εξασφαλίζει λειτουργία για επιπλέον κύκλο 50.000 km για οδικά οχήματα και 1500 ώρες κύκλου χρήσης για εμπορικές και θαλάσσιες εφαρμογές.

Η συσκευή σας Ultimate Cell έχει δύο χρόνια εγγύηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι ακόλουθες περιπτώσεις εξαιρούνται από την εγγύηση:

 • Ζημιές που προκαλούνται από φυσικά αίτια.
 • Ζημιές που προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα ή άλλα.
 • Η ζημιά που προκαλείται από αμέλεια ή παρέμβαση στο προϊόν.
 • Όλες οι συνέπειες της καταχρηστικής ή διαφορετικής χρήσης αυτού στο οποίο απευθύνεται το εν λόγω άρθρο
 • Η αναντιστοιχία του αντικειμένου, στον σκοπό του οποίου οφείλεται σε αλλαγές που έγιναν στο προϊόν (δομές στήριξης/ εισαγωγή) ή αλλαγές που έγιναν στη μηχανική του οχήματος.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας.

elGreek