Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός

Με το απλό καθάρισμα δεν επιτυγχάνεται η απολύμανση της καμπίνας και των αεραγωγών του αυτοκινήτου όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός επιβλαβών για την υγεία μας μικροβίων και δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τις οσμές, τα βακτήρια, τους μύκητες, τα ακάρεα και γενικά τους όλους τους βλαβερούς οργανισμούς που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της καμπίνας τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου μας με τον καιρό.

Πρέπει σε τακτικά χρονικά διαστήματα και τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο πριν από το καλοκαίρι και τον χειμώνα να κάνουμε απολύμανση όλων των υφασμάτινων ή δερμάτινων επιφανειών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά όπως καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες, αλλά και των λοιπών επιφανειών όπως , το ταμπλό, τα τζάμια και κρυφά σημεία όπως οι αεραγωγοί.

Η εταιρία μας έχει οργανωμένο τμήμα και χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα για την αποτελεσματική απολύμανση του αυτοκινήτου σας. Ελάτε στην εταιρία μας για έναν βιολογικό καθαρισμό, αισθανθείτε την αίσθηση του καθαρού αέρα στο αυτοκίνητό σας και απολαύστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση της υγιεινής καθαριότητας σε βάθος.

elGreek