Διάγνωση – Επισκευή

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Στο συνεργείο μας  το αυτοκίνητο σας θα έχει ένα ποιοτικό και οικονομικό service στην καλύτερη τιμή με ασφάλεια και εγγύηση στις εργασίες μας ποy καλύπτει σχεδόν όλους τους τύπους αυτοκινήτου  και μάρκες.

Είναι ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ για τις μάρκες DAIHATSU και MAHINDRA και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ στις μάρκες, Hyundai, Volkswagen, Volvo, Suzuki, Toyota, Subaru Smart, Skoda, Seat, Renault, Peugeot, Porsche, Nissan, Opel, Mini, Mitsubishi, Mazda, Mercedes-Benz, Land-Rover, Kia, Fiat, Honda, Ford, Jeep, Lancia, Alfa-Romeo, Citroen, Dacia, Chevrolet, BMW, Audi.

Ελάτε στο συνεργείο της Αuto Rina ή κλείστε ραντεβού για το επόμενο service σας, ένα QUALITY SERVICE για το αυτοκίνητό σας και απολαύστε την φιλοξενία μας στον επιμελημένο χώρο των πελατών μας με καφέ κ.α

Service 1

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας σε τακτικά διαστήματα είναι απαραίτητη για την σωστή του λειτουργία. Στο βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου σας, ο κατασκευαστής έχει καθορίσει ακριβώς τις περιόδους συντήρησης του οχήματος σας στα διάφορα στάδια της ζωής του. Οι κατασκευαστές λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις συνθήκες (κλιματολογικές – κυκλοφοριακές ) που επικρατούν σε κάθε χώρα ορίζουν τα προβλεπόμενα service στα 7,500, 10.000, 20.000, 30.000 και αναλόγως χλμ. προβλέπεται η αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου, μπουζί, φίλτρου αυτομάτου, ή εξαρτημάτων που αντικαθίστανται πχ σε 40.000 ή περισσότερα χλμ.

Ανάλογα με τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης καθώς και τα χιλιόμετρα ποy διανύει το αυτοκίνητό σας επηρεάζεται η συχνότητα που το αυτοκίνητο σας χρειάζεται service ή προληπτικό έλεγχο. Η οδήγηση στην πόλη, οι κυκλοφοριακές συνθήκες στις μεγάλες πόλεις ειδικά κατά τις ώρες αιχμής με αυξημένη κίνηση , οι υψηλές θερμοκρασίες, η σκόνη, η κακή ποιότητα του οδοστρώματος, καταπονούν το αυτοκίνητό σας εξίσου με τα μακρινά ταξίδια.

Στις συνθήκες αυτές είναι χρήσιμο για την ασφάλειά σας ανά 6 μήνες να κλείνετε ένα προληπτικό service και να πραγματοποιείτε έναν Τεχνικό Έλεγχο, πριν την ετήσια συντήρησή του.

Στην AUTORINA – QUALITY SERVICE, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις service του οχήματός σας. Αντικαθιστούμε όλα τα προβλεπόμενα αναλώσιμα με γνήσια ή εμπορίου ανταλλακτικά (προσοχή τα εμπορίου ανταλλακτικά είναι πιστοποιημένα και καλύπτονται με εγγύηση ) όπως το λάδι κινητήρα, τα φίλτρα, ιμάντες, βαλβολίνες, τακάκια, αντιψυκτικό και σας ενημερώνουμε για το κόστος του service ή για οποιαδήποτε άλλη εργασία.

Εάν το όχημά σας καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση, διασφαλίζουμε ότι αυτή γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Το Συνεργείο της AUTORINA είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά εργαλεία νέας τεχνολογίας. Υπάρχει γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση και επίλυση των σφαλμάτων στον κινητήρα στο κεντρικό εγκέφαλο και σε όλα τα συστήματα του ηλεκτρικού κυκλώματος, ηλεκτρονικού κυκλώματος, συστημάτων ασφαλείας και των εγκεφάλων πού ελέγχουν κάθε σύστημα.

Έχετε ελέγξει τα λάδια του οχήματός σας;

φίλτρο

Η τακτική αλλαγή στο φίλτρο και το λάδι του κινητήρα με υψηλής ποιότητας λιπαντικά διασφαλίζει την ζωή του κινητήρα σας, μειώνει την τριβή και τη φθορά στα κινούμενα μέρη του κινητήρα, διατηρεί καθαρό τον κινητήρα, βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών και βοηθά στην ψύξη των μηχανικών εξαρτημάτων του κινητήρα σας.

Η συχνότητα των service εξαρτάται από το πόσο συχνά θα πρέπει να το κάνετε και αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, κυρίως από τις οδηγίες του κατασκευαστή, τον τρόπο οδήγησης, τις συνθήκες οδήγησης, τα ετήσια χιλιόμετρα και την συμβουλή του συνεργείου σας που παρακολουθεί το αυτοκίνητό σας.

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να επισκέπτονται ένα Συνεργείο AUTORINA μία φορά τον χρόνο ή περίπου κάθε 10.000 χλμ, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο εκτός εάν ο κατασκευαστής ή οι συνθήκες ορίζουν διαφορετικά.

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά τα φρένα σας

Είναι σημαντική η σωστή λειτουργία των φρένων κατά την οδήγηση και από τους βασικούς παράγοντες ασφάλειας. Τόσο τα τακάκια των φρένων, τα υγρά φρένων και οι δίσκοι πρέπει να αντικαθίστανται έγκαιρα και να μην εξαντλείται το όριο φθοράς τους, επειδή φθείρονται με την πάροδο του χρόνου και από τον τρόπο οδήγησης πρέπει να αντικαθίστανται προληπτικά εάν απαιτείται.

Εάν διαπιστώσετε οποιαδήποτε αλλαγή στην αλλαγή της συμπεριφοράς του φρεναρίσματος ή την αίσθηση του πεντάλ του φρένου πρέπει άμεσα να επισκεφτείτε το συνεργείο σας λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις ή ακόμα και την ακινητοποίηση του οχήματος.

SERVICE ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ – PETROL – DIESEL – LPG

Tο έμπειρο προσωπικό μας σε οχήματα με κινητήρες καυσίμων Diesel – πετρελαίου, Petrol – βενζίνης, LPG – υγραερίου, εγγυάται την άμεση επίλυση του προβλήματος σας, σε πολύ καλές τιμές.

  • Έλεγχος τροφοδοσίας συστημάτων βενζίνης, πετρελαίου, υγραερίου-LPG
  • Ηλεκτρονική Διάγνωση βλαβών κινητήρων βενζίνης – πετρελαίου
  • Έλεγχος, διάγνωση, επισκευή εγκεφάλων E.C.O βενζινοκινητήρων, πετρελαιοκινητήρων
  • Έλεγχος, καθαρισμός, επισκευή Μπεκ ψεκασμού κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου
  • Έλεγχος, συντήρηση, επισκευή Turbocharter

Πλήρη εγγύηση 12 μήνες

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Διάγνωση μηχανικών – ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών βλαβών – προβλημάτων

 

elGreek