Ελαστικά

ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-L.T. – 4X4

Στην Έκθεσή μας μπορείτε να επιλέξετε τις ζάντες του αυτοκινήτου σας και να επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές των επώνυμων ζαντών που υπάρχουν έτοιμες προς διάθεση. Ειδικές τιμές στα σετ ζαντών με ελαστικά. Όλες σχεδόν τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μετά από την τεχνική ενημέρωση του έμπειρου τμήματος.

Η εταιρία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών

CONTINENTAL – UNIROGIAL – BARUM-VIKING – COOPER – AVON – TOMKEN

Διαθέτουμε όλες τις επώνυμες μάρκες και εισάγουμε κατόπιν παραγγελίας ελαστικά όλων των τύπων και διαστάσεων, για επιβατικά, ελαφρά φορτηγά, 4χ4 και ειδικά ελαστικά. CONTINENTAL – UNIROGIAL – BARUM-VIKING – COOPER – AVON – TOMKEN – BRIDGESTONE, YOKOHAMA, DUNLOP, GOODYEAR, KLEBER, CORMORANT, MICHELIN, PIRELLI, ΤΟΥΟ, VREDESTEIN, FALKEN.

Το EcoContact 6 και το WinterContact TS 860 S της Continental εγκρίθηκαν ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για τα αυτοκίνητα της BMW 4 Series. Το EcoContact 6 προκρίθηκε για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και το υψηλό χιλιομετρικό ωφέλιμο, όπως και για τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και την πολύ καλή σταθερότητα στις στροφές, σε υψηλές ταχύτητες. Το run-flat WinterContact TS 860 S, για την απόδοσή του στο χιόνι και την ακρίβεια στο τιμόνι.

Η Continental εφοδιάζει με ελαστικά περισσότερα από το 30% όλων των οχημάτων που παράγονται στην Ευρώπη.

Έλεγχοι και αντικατάσταση ελαστικών

Οδηγίες συντήρησης, ελέγχου, ασφαλείας και αντικατάστασης των ελαστικών. Πρέπει να ελέγχετε τακτικά, τουλάχιστον κάθε μήνα την πίεση των ελαστικών σας προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχουν τις σωστές πιέσεις, οι οποίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο του οχήματός σας και συνιστούμε πριν από μεγάλες διαδρομές , ταξίδια ή έλεγχο ΚΤΕΟ να επισκέπτεστε το συνεργείο μας για ένα προληπτικό έλεγχο εάν έχουν το νόμιμο ελάχιστο βάθος πέλματος πού είναι 1,6 χιλιοστά έχουν κοψίματα, ρωγμές και άλλα σημάδια ζημιών όπως επίσης και την ρεζέρβα ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Τα ελαστικά θεωρούνται συχνά ως ένα ασήμαντο τμήμα του αυτοκινήτου. Τίποτε δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Τα ελαστικά είναι η μοναδική επαφή του αυτοκινήτου με το δρόμο. Στην πραγματικότητα αποτελούν ένα κρίσιμο, υψηλής ποιότητας στοιχείο του αμαξώματος, που σχεδιάζεται ειδικά για τα σύγχρονα, υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα.

Τα ελαστικά δεν αρκεί να ταιριάζουν στα ποικίλα διαφορετικά συστήματα ανάρτησης και να αντιδρούν με ακρίβεια στις εντολές οδήγησης, αλλά πρέπει επίσης να κυλούν ομαλά και να είναι ανθεκτικά. Πάνω από όλα, όμως, για να διατηρούν τα οχήματα με ασφάλεια και σιγουριά στο δρόμο, τα ελαστικά πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυνάμεις που ασκούνται επάνω τους στο φρενάρισμα, την επιτάχυνση ή τη στροφή.

Η ικανότητα αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική όταν ο δρόμος είναι βρεγμένος και ολισθηρός ή όταν καλύπτεται από χιόνι ή πάγο.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Πολλοί οδηγοί βλέπουν ότι τα ελαστικά τους έχουν επαρκές πέλμα και θεωρούν ότι τα λάστιχα τους είναι ασφαλή.
Το επαρκές βάθος πέλματος εξυπηρετεί στην Υδρολίσθηση ,δηλαδή στην ικανότητα να αποβάλει το νερό κατά την κίνηση του.

Στο φρενάρισμα όπου μετριέται ο βαθμός επιβράδυνσης όπως και η ικανότητα του ελαστικού να υπακούει στις εντολές του οδηγού στις στροφές και στην αλλαγή πορείας απαιτείται το ελαστικό να έχει σωστή πρόσφυση – επαφή με τον δρόμο και αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν το ελαστικό έχει γεράσει και η γόμμα του έχει σκληρύνει. Σε αυτή την περίπτωση και ειδικά στην Ελλάδα με τις υψηλές θερμοκρασίες και των διαβρωμένων – λείων δρόμων τα ελαστικά δεν φθείρονται ενώ αντίθετα γηράσκουν και μειώνεται επικίνδυνα η πρόσφυση τους.

Στην AUTO RINA ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
ΕΛΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Έχοντας λοιπόν κατά νου την ασφάλεια σας, σας παρέχουμε την δυνατότητα αγοράς ελαστικών από τις πιο επώνυμες εταιρείες του χώρου, διαλέγοντας τη μάρκα και τον τύπο που επιθυμείτε καθώς και την διαθεσιμότητα τους.

Ελάτε στην εταιρία μας και ζητήστε τις προσφορές μας με εγγύηση καλύτερης τιμής. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση των ελαστικών.

 

ελαστικά

Η AUTO RINA διασφαλίζει με τον προληπτικό έλεγχο των ελαστικών σας ή την αντικατάστασή τους ότι η ασφάλεια σας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να σας δώσουμε επαγγελματικές συμβουλές και να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ελαστικών στις καλύτερες τιμές και σύμφωνα με τις ανάγκες χρήσης των.

Έχουμε ευέλικτα οικονομικά τραπεζικά προγράμματα και την δυνατότητα έως 36 δόσεων με πιστωτικές κάρτες .

ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΜΟΤΤΟ – SCOOTER – ΑΤΜ

Διαθέτουμε όλες τις επώνυμες μάρκες και εισάγουμε κατόπιν παραγγελίας ελαστικά όλων των τύπων και διαστάσεων για όλα τα δίτροχα, τρίτροχα και τετράτροχα οχήματα ελευθέρου χρόνου. Δυνατότητα ζυγοστάθμισης με την αντικατάσταση των ελαστικών σε motto, scooter ή όπου απαιτείται.

 

 

elGreek