Ζάντες

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πατήστε επάνω στο λογότυπο της εταιρείας για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΖΑΝΤΕΣ

Η εταιρία μας είναι εισαγωγέας ζαντών των επωνύμων γερμανικών εταιριών RONAL – SCHMIDT και των ιταλικών SPEEDLINE – MIM TECNOMAGNESIO όπως και ζαντών replica WSP.

Όλες οι ζάντες μας είναι με ευρωπαϊκή πιστοποίηση που διασφαλίζει την ποιότητα και καταλληλότητα των ζαντών για ασφαλή τοποθέτηση.

Η RONAL είναι η μεγαλύτερη εταιρία ζαντών στην Ευρώπη και ο κύριος προμηθευτής ζαντών πρώτης τοποθέτησης όλων των ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Για όσους θέλουν να βελτιώσουν η να αλλάξουν τις ζάντες τους διαθέτει μεγάλη ποικιλία ζαντών με γραπτή πιστοποίηση καταλληλότητας.

Η Speedline Corse είναι μια Ιταλική κορυφαία εταιρεία κατασκευής ζαντών, σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτοκινήτων για επιβατικά και αυτοκίνητα υψηλών και υπερύψηλων επιδόσεων με ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως επίσης με την πιο επιτυχημένη πορεία στον χώρο των αγώνων αυτοκινήτων.

Κατέχει 65 πρωταθλήματα σε WRC, jWRC, F1, F3, Rallycross, groupN, super1600, GIAgt, Le mans και πολλά άλλα… Είναι ο βασικός προμηθευτής των κατασκευαστών Sport Cars όπως Ferrari, Lamborghini, Maserati και των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων Mercedes, Audi, VW, BMW, Renault, Peugeot, Citroen, Toyota, Subaru κ.α.

Οι Ζάντες MIM TECNOMAGNESIO είναι από τις πιο ιστορικές μάρκες της Ιταλίας και εξακολουθούν να αποτελούν την κορυφαία επιλογή για το αυτοκίνητό σας.

Παράγει για πάνω από 40 χρόνια ζάντες ελαφρού κράματος σε κορυφαία ποιότητα και με μοναδική τεχνολογία κατασκευής. Γίνεται χρήση μόνο υψηλών προδιαγραφών πρώτων υλών (Αλουμίνιου, Μαγνησίου και κραμάτων).

Όπως δηλώνει και το όνομα, η TECNOMAGNESIO, καταξιώθηκε αρχικά στην κατασκευή ζαντών Μαγνησίου όπου και πρωτοπορεί έως και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, μετά την συγχώνευσή της με τον Όμιλο ΜΙΜ, έχει να επιδείξει κορυφαία σχέδια και για εφαρμογή σε όλους τους τύπους επιβατικών οχημάτων. Το συγκρότημα MIM TEKNOMAGNESIO διαθέτει στην Dedicated Line εξειδικευμένες ζάντες για κάθε μάρκα, πιστοποιημένες βάσει των αυστηρότερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποιότητας και εφαρμογής.

Η WSP WHEELS ITALY – REPLICA είναι κατασκευασμένες με ιταλικές προδιαγραφές που ξεχωρίζουν σε ποιότητα και αντοχή από οποιεσδήποτε άλλες ζάντες replica καθώς κατέχουν την υψηλή πιστοποίηση ποιότητας TUV.

Όλες οι ζάντες κατασκευάζονται σε πλήρη συμμόρφωση με την τεχνολογία κατασκευής, τις τεχνικές προδιαγραφές αλλά και την άριστη εμφάνιση που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτου για την ΟΕΜ (original equipment manufacturer) παραγωγή.

Είναι από τις ελάχιστες εταιρίες παγκοσμίως που είναι επισήμως διαπιστευμένη γιατί σχεδιάζει, κατασκευάζει και δοκιμάζει όλες τις ζάντες σε πλήρη συμμόρφωση με τις αυστηρότερες παγκόσμιες οδηγίες παρέχοντας σε όλα τα προϊόντα τις πιστοποιήσεις. TUV (Γερμανικές προδιαγραφές), JWL and VIA (Ιαπωνικές προδιαγραφές), Ghost-R και ΕU σύμφωνα με τους κανόνες και κανονισμούς της Ευρώπης.

Ειδικότερα η Wsp Italy μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός κατασκευαστής με εγκεκριμένες ζάντες που φέρουν την πιστοποίηση R124 UN/ECE (το μόνο πρότυπο που έχει ισχύ για την έγκριση εντός της Ευρώπης, και στοχεύει στην εισαγωγή εξαιρετικά υψηλών πρότυπων ασφαλείας για τα after market προϊόντα).

Επίσης εισάγουμε και πολλές άλλες ζάντες άλλων κατασκευαστών ποy ο πελάτης μας επιθυμεί κατόπιν παραγγελίας.

ΟΖ, MONACO, FOX, SOLEIL, BBS, BROCK κ.α.

elGreek