Ζάντες

Η εταιρία μας είναι εισαγωγέας ζαντών των επωνύμων  γερμανικών εταιρειών RONAL – SHMITH και των ιταλικών SPEEDLINE – MIM – TECNOMAGNESIO όπως και ζαντών replica WSP.

Όλες οι ζάντες μας είναι με ευρωπαϊκή πιστοποίηση  πού διασφαλίζει την ποιότητα και καταλληλότητα των ζαντών για ασφαλή τοποθέτηση.  

Η RONAL είναι η μεγαλύτερη εταιρία ζαντών στην Ευρώπη και ο κύριος προμηθευτής ζαντών πρώτης τοποθέτησης όλων των ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Για όσους θέλουν να βελτιώσουν η να αλλάξουν τις ζάντες τους διαθέτει μεγάλη ποικιλία ζαντών με γραπτή πιστοποίηση καταλληλότητας .  

Η Speedline είναι μια καταξιωμένη Ιταλική εταιρεία κατασκευής ζαντών αυτοκινήτων για επιβατικά και αυτοκίνητα υψηλών και υπερυψηλών επιδόσεων με ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως επίσης  με την πιο επιτυχημένη πορεία στον χώρο των αγώνων αυτοκινήτων.Κατέχει 65 πρωταθλήματα σε WRC, jWRC, F1, F3, Rallycross, groupN, super1600, GIAgt, Le mans και πολλά άλλα… Είναι ο βασικός προμηθευτής των κατασκευαστών Sport Cars όπως Ferrari,Lamborghini, Maserati και των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων Mercedes, Audi, V/w, BMW,  Renault,Peugeot, Citroen, Toyota, Subaru κ.α.

Επίσης εισάγουμε και πολλές άλλες ζάντες άλλων κατασκευαστών πού ο πελάτης μας επιθυμεί.