Συντήρηση Κλιματισμού και Air condition

Συντήρηση Κλιματισμού και Air Condition

Συστήνουμε στους πελάτες μας η συντήρηση του συστήματος ψύξης θέρμανσης να γίνεται μία φορά τον χρόνο όταν αυτός χρησιμοποιείται σε όλες τις περιόδους του χρόνου. Ο καθαρισμός και η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού ή του συστήματος aircondition του αυτοκινήτου έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια την υγεία μας, καθώς έχει άμεση επίδραση στο αναπνευστικό μας σύστημα.

Σε όλα τα κλιματιστικά ανεξαρτήτως διάρκειας χρήσης , δημιουργούνται μύκητες και βακτήρια στους αεραγωγούς, των οποίων η ύπαρξη δεν γίνεται αντιληπτή παρά μόνο λόγο της δυσάρεστης μυρωδιάς που προκαλούν, απόδειξη της κακής έως επικίνδυνης ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το ολοκληρωμένο service του συστήματος κλιματισμού ή του συστήματος aircondition του αυτοκινήτου σας, την απολύμανση του συστήματος και των αεραγωγών. Έτσι το σύστημα κλιματισμού ή aircondition του αυτοκινήτου σας θα λειτουργεί σωστά και υγιεινά όταν το χρησιμοποιείται.

Έλεγχοι Κλιματισμού & Πλήρωση Φρέον

Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου λειτουργεί με ψυκτικά υγρά και αέρια. Ο συμπιεστής, ο συμπυκνωτής, ο εξατμιστής και όλα τα φίλτρα πρέπει να ελέγχονται τακτικά για να διατηρείται η σωστή λειτουργία του συστήματος. Ο κλιματισμός είναι σημαντικός όχι μόνο για την άνεση, αλλά και για την ασφάλειά σας.

Το χειμώνα, ο κλιματισμός βοηθά για τη θέρμανση της καμπίνας και την αποθάμπωση του παρμπρίζ. Τα αυτόματα συστήματα κλιματισμού επιτρέπουν τη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας, την οποία ορίζετε εσείς.

Η AUTO RINA προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε συντήρηση, απολύμανση του συστήματος κλιματισμού και σε κάθε αλλαγή φίλτρου καμπίνας.

elGreek