Μπαταρίες

Μπαταρίες

Έλεγχος ΔΩΡΕΑΝ της μπαταρίας σας
Αντικατάσταση μπαταρίας

Η μπαταρία είναι βασικό στοιχείο του αυτοκινήτου για την τροφοδοσία των διαφόρων ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματός σας. Ο κινητήρας, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες, ο κλιματισμός και το ηχοσύστημα λειτουργούν μέσω της μπαταρίας η οποία αποθηκεύει και παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια στα συστήματα του αυτοκινήτου.

Όταν η μπαταρία, μετά από ένα διάστημα κανονικής χρήσης αρχίζει να δείχνει σημάδια μειωμένης απόδοσης πρέπει να επισκεφτείτε το συνεργείο μας για τον έλεγχο της μπαταρίας σας και εφ’ όσον δεν υπάρχει λόγος που να σχετίζεται με την μειωμένη απόδοση να εξετάσετε το ενδεχόμενο αντικατάστασης της.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε αυτοκινήτου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως από την ποιότητά της και την συντήρησή της . Ορισμένες συνθήκες που επηρεάζουν είναι η εκτενής έκθεση της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες ή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα που επιδεινώνουν την κατάσταση της.

Στο συνεργείο μας μπορείτε να ζητήσετε τον έλεγχο της μπαταρίας σας σχετικά με την κατάστασή της, την ανάγκη συντήρησής της, όπως και την αντικατάστασή της όταν αυτό απαιτείται.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτου.

elGreek