Υγραεριοκίνηση

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ L.P.G. – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ C.N.G.

Η μετατροπή του κινητήρα στο αυτοκίνητο σας, διπλού καυσίμου, βενζίνη ή Υγραέριο, βενζίνη ή φυσικό αέριο, πετρέλαιο με προσθήκη φυσικού αερίου, είναι η δυνατότητα πού σας δίνει η εταιρία μας για να κάνετε οικονομικότερο το αυτοκίνητο σας εφ όσον η τεχνολογία και κατάσταση του κινητήρα σας το επιτρέπει.

Εγκατάσταση Συστημάτων αερίου στο Αυτοκίνητο σας.

Η εγκατάσταση με μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε αυτοκίνητο διπλού καυσίμου βενζίνη υγραέριο, είναι μία πρόταση, που επιθυμούν να εφαρμόσουν πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων στις μετακινήσεις τους. Το Υγραέριο – LPG (Liquefied petroleum gas) και το CNG είναι καύσιμα που με την χρήση τους επιτυγχάνεται οικονομία από 45% (LPG) έως 55% (CNG).

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίου, γνωστό και με τον αντίστοιχο διεθνή όρο LPG, σύντμηση του liquiefied petroleum gas, αποτελείται από ελαφρά κλάσματα αργού πετρελαίου (μείγμα προπανίου και βουτανίου), τα οποία είναι αέρια όταν βρίσκονται σε συνήθεις ατμοσφαιρικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας.

Το υγραέριο έχει εφαρμογή για την μετατροπή σε οχήματα διπλού καυσίμου τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και κινητήρες πετρελαίου.

Μπορεί λοιπόν η τεχνολογία αυτή να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα ή φορτηγά βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα, σε μοτοσικλέτες, σε υβριδικά και γενικά σε κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Στην Ελλάδα το LPG είναι πολύ διαδεδομένο και υπάρχει πληθώρα πρατηρίων LPG και στο πιο απομακρυσμένο σημείο όπως και σε πολλά νησιά με αποτέλεσμα να καθιστά την χρήση του LPG εύκολη και οικονομική λύση.

Όσοι κάτοχοι αυτοκινήτων ξεπερνούν σε ετήσια βάση τα 15.000 χιλιόμετρα σε δύο χρόνια περίπου θα αποσβέσουν την επένδυσή τους

Τα συστήματα αερίων τώρα έχουν εξελιχθεί τεχνολογικά και η λειτουργία τους είναι απροβλημάτιστη με ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα εάν έγινε επιμελημένη εγκατάσταση και η συντήρηση του συστήματος γίνεται στο σωστό χρόνο. Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την μετατροπή του αυτοκινήτου σας με χαμηλό κόστος και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές:

  • Lovato
  • Landirenzo
  • Landi
  • BRC
  • STAG
elGreek